Milyen árat kapok az aranyamért a Viaticumban?

A Viaticum a régió legkedvezőbb feltételei mellett vásárolja meg aranyát. Tovább honlapunkon "aktuális grafikonunkon" követheti az arany aktuális világpiaci árát. A dobozban "tisztaság" áttekintést nyújtunk a különböző típusú tisztaság aktuális árairól, amelyek jelenleg rendelkezésre állnak A Viaticum fizeti az aranyat.

Hogyan kell kiszámítani az arany árát?

Annak érdekében, hogy kalkulátorunkkal ki tudja számítani az arany árat a Viaticumban, ismernie kell a súlyát és tisztaságát. Ezen adatok megadása és az „Újraszámítás” gomb megnyomása után A számológép kiszámítja, hogy a Viaticum mennyit fizet az aranyért abban a pillanatban. Fontos - az ár a világpiaci ár alakulásától függően folyamatosan frissül, ezért nagyon valószínű, hogy néhány perc (vagy több tíz másodperc) múlva egy adott súly ára a a tisztaság más. Az eladás pillanatában csak az aktuális árat veszik figyelembe.

Azonnal készpénz aranyért

A Viaticumnál azonnal és készpénzben kifizetjük Önnek az aranyat. Nál nél aranyod értékének kiszámítása az arany aktuális világpiaci ára alapján történik, amit a miénk is megjelenít "aktuális diagram". Az arany vételárának meghatározásakor az aktuális (világpiaci) árat vesszük alapul, amely jelenleg a diagramunkon is megjelenik (világpiaci ár).

Vásárolunk más fémet és drágakövet is?

Nem, a Viaticumnál csak aranyat veszünk tőled. Nem vásárolunk más nemesfémet.